Philips Avent flessenwarmer

De Philips Avent flessenwarmer is perfect geschikt om zowel afgekolfde melk als babyvoeding snel en veilig op te warmen. Bovendien kunnen ook alle Avent zuigflessen, maar ook drinkbekers en voedingspotjes van Magic, en VIA bekers en potjes voor babyvoeding, in het toestel gebruikt worden. In slechts 5 minuten wordt 240 ml, in 4 minuten wordt 125 ml, en in 3 minuten wordt 150 ml melk probleemloos opgewarmd tot kamertemperatuur. Bomedys levert de flessenwarmer bij zowel apotheken, farmaceutische groothandels, als babyspeciaalzaken.

De vele voordelen van een Philips Avent flessenwarmer

Met stoomregulatie wordt met het toestel een korte verwarmingstijd voorzien. Doordat de opwarmtijd automatisch berekend wordt op basis van de inhoud en de hoeveelheid, wordt een gelijkmatige en veilige verwarming gegarandeerd. Zowel bevroren melk, gekoelde melk, als melk op kamertemperatuur, krijgt op korte tijd de gewenste verwarmde temperatuur. Informatie wordt steeds weergeven op een digitaal display zodat alles goed kan mee gevolgd worden. Bovendien kan met de Philips Avent flessenwarmer zowel afgekolfde melk als andere babyvoeding perfect verwarmd worden.

De Philips Avent flessenwarmer is eenvoudig in gebruik

Het toestel werkt elektrisch, is eenvoudig in gebruik, en is duurzaam. Het gebruikte opwarmsysteem hierbij is au bain-marie. Het gebruik van de Philips Avent flessenwarmer verloopt in stappen. Zo wordt de verwarmer eerst gevuld met de juiste hoeveelheid water. De fles wordt in de verwarmer geplaatst, en het deksel wordt er met sluiting op dicht geklikt.

De Philips Avent flessenwarmer wordt aangeschakeld door de schakelaar 3 seconden in te drukken. Het display heeft aan als het deksel niet goed gesloten zou zijn. Door vervolgens herhaaldelijk op de schakelaar te duwen, kan men kiezen welke modus men wenst te selecteren, afhankelijk van de begintemperatuur van de melk. Daarna kan men de hoeveelheid te verwarmen melk aangeven. Vervolgens kan de verwarmingscyclus gestart worden.

Er wordt een tabel met opwarminstructies bij de Philips Avent flessenwarmer geleverd die men bij het apparaat kan bewaren om zo steeds de juiste opwarmtijd te kiezen. De uitgedachte technologie zorgt voor een automatische berekening van de verwarmingstijd. Zo hoeft de  gebruiker enkel startopties te selecteren voor gebruik.

Wanneer het verwarmingsproces ten einde is, is een pieptoon te horen en kan de verwarmde fles of potje uit het toestel genomen worden. Met de ingebouwde lift kan de fles of het potje eenvoudig in het toestel omhoog gehaald worden. Omdat de fles of het potje heel warm kan aanvoelen, gebruikt men best een doek om het uit de Philips Avent flessenwarmer te halen. Na drie minuten valt het toestel automatisch uit. De gebruiker dient de temperatuur wel steeds eerste te controleren alvorens het te voeden aan de baby. Het overgebleven water in het toestel kan nadien weggegoten worden.

Gemakkelijk onderhoud van de Philips Avent flessenwarmer

Het schoonmaken van de Philips Avent flessenwarmer gebeurt eenvoudig met een vochtige doek. Het toestel geeft ook aan wanneer het dient ontkalkt te worden met citroenzuur of azijn. Dan knipperen alle standen en de symbolen bij de starttemperatuur. Wanneer de hier bijhorende instructies niet nagevolgd worden, kan dit zorgen voor onherstelbare schade aan het toestel.

De Philips Avent flessenwarmer biedt garantie

Het toestel voldoet aan de Radio Interference vereisten en is conform met de EEC richtlijn 89/336/EEC. De Philips Avent flessenwarmer is gedurende 12 maanden na de aankoopdatum in garantieperiode waarin het gratis kan vervangen worden. De koper kan het toestel in deze periode terugbrengen naar de winkel van aankoop, samen met de aankoopbon. De garantie geldt alleen als het toestel gebruikt is volgens de instructies, en het defect niet het gevolg is van een ongeluk, onachtzaamheid, of normale slijtage.

Wanneer de voeding of de melk niet de gewenste temperatuur heeft bereikt na verwarmen, kan men steeds water in de Philips Avent flessenwarmer bijvoegen en het nog even terugplaatsen. Wanneer het toestel of het display niet aangaat, controleert men best of het deksel goed gesloten is. Doe dat ook wanneer de symbolen op de display knipperen. Als de symbolen bij ml/oz knipperen en de verwarmer geeft een geluidssignaal, dan is er niet voldoende water voorzien in het toestel. Het verwarmproces stoppen, kan eenvoudig door de schakelaar in te drukken. 

Naast de Phlips Avent flessenwarmer is ook de digitale thermometer, en het aerosoltoestel populair. Bomedys verkoopt aan de apotheek alsook aan de groothandel apotheek hun gespecialiseerde productaanbod.